top of page

Werken bij Reyck

Hier vind je alle vacatures bij Reyck

Vacature medewerker bediening

Bij Reyck is plek voor een enthousiaste collega in de bediening. Het betreft een (oproep)functie met een nul-urencontract en je werkt op basis van beschikbaarheid. Je bent flexibel inzetbaar, vooral ook in de weekends, en je bent minimaal 16 jaar. Ben jij of ken jij iemand die het leuk vindt om onze gasten een fijn verblijf te geven, neem dan contact met ons op. Dat kan via 0343-415377 of via e-mail info@reyck-doorn.nl
 

Je contactpersoon is Paul, onze restaurantmanager.
We verwelkomen je graag in ons team!

Souschef

Reyck – een plek waar je graag bent!

Bij ons is het altijd gezellig; in de zomer bruist het terras met toeristen, dagjesmensen, fietsers maar zijn onze vaste gasten ook vaak te vinden op ons mooie terras onder de groene kastanjes. Maar in de winter voelt iedereen zich welkom bij ons. De kachels branden en de open haard knappert.

 
Ons personeel bestaat dan ook uit hardwerkende, gezellige mensen die allemaal een kick krijgen van gastvrijheid, dienstverlening staat heel hoog in het vaandel.  We hebben altijd een antwoord op de vraag van onze gasten; of dat nu een borrel of intiem diner is, een feestavond, een overleg met collega’s of een bruiloftsviering. Bij Reyck kan het allemaal!

 

Wil jij je aansluiten bij deze groep professionals die van iedere dag weer een feestje maken?
Om ons keukenteam te versterken, zoeken we een zelfstandig werkend kok / souschef.

​​

Wat ga je doen:

  • zelf bereiden van gerechten

  • aansturen en motiveren van keukenpersoneel bij bereiding van gerechten 

  • begeleiden van de koks in opleiding

  • beheren van de voorraad en inkopen

  • toezicht houden op naleving van veiligheids- en hygiënevoorschriften in de keuken

  • schoonhouden van de keuken

  • monitoren van kwaliteit van gerechten en bewaken van voortgang werkzaamheden in de keuken

 

Wat we vragen:

  • ervaring in soortgelijke bedrijven

  • inventiviteit en creativiteit

  • stressbestendigheid en kunnen werken onder plotselinge druk

  • flexibiliteit

  • je bent goed in samenwerken en weet hoe belangrijk het teamgevoel is

 

Wat we bieden:

  • een 40-urige werkweek met uitzicht op een vaste aanstelling

  • een rooster waarin de werk-privébalans in acht wordt genomen

  • een marktconform salaris (horeca-CAO) met uitzicht op groei

  • een gezellig en jong team met professionals en juniors

​

Zie jij jezelf al op deze plek? Stuur dan een berichtje naar Marten, hij gaat graag met je in gesprek en kan al je vragen beantwoorden. Dat kan via +31 343 415 377 of via e-mail info@reyck-doorn.nl.

​

Je bent van harte welkom in ons team!

bottom of page